Efectul suplimentelor înainte de antrenament – ce fac acestea?

0

Suplimentele înainte de antrenament sunt suplimente de antrenament care sunt utilizate înainte de antrenament pentru un anumit scop. În funcție de preparatul specific, poate produce stimulare sau alt efect dorit. Acest lucru este extrem de important, printre altele: din cauza diverselor situatii in care nu ai suficienta forta si nu vrei sa sari peste un antrenament. Datorita faptului ca avem din ce in ce mai putin timp, iar ca societate suntem din ce in ce mai ocupati, aceasta solutie sub forma unui supliment pre-antrenament este folosita din ce in ce mai des.

Suplimentele pre-antrenament devin din ce în ce mai populare și merită subliniat clar că, în funcție de preparatul specific, pot produce și alte efecte, nu doar stimulând organismul pentru antrenament. Toate acestea se datorează diferiților nutrienți utilizați în compozițiile suplimentelor date. Deci, la ce își datorează efectul suplimentele pre-antrenament? Mulți oameni se tem de ele din cauza efectului stimulării excesive, care poate părea de-a dreptul nesănătoasă. Cum este de fapt? Merită să aruncați o privire.

Efectul suplimentelor înainte de antrenament – ce merită să știți?

Suplimentele înainte de antrenament își datorează efectul nutrienților pe care îi conțin. Interesant este că marea majoritate a acestui tip de suplimente de antrenament conțin substanțe naturale. În marea majoritate a cazurilor, aceștia nu sunt compuși produși artificial în condiții de laborator, care ar putea fi teoretic mai nocivi decât cei obținuți în mod natural din diverse tipuri de produse alimentare. De asemenea, este de remarcat faptul că, la fel ca și în cazul altor suplimente alimentare, printre suplimentele pre-antrenament puteți găsi și suplimente formate dintr-un ingredient sau mai multe substanțe diferite.

Este de remarcat aici că este foarte des folosit în suplimentele pre-antrenament, printre altele. cofeină. Același pe care îl cunoaștem bine din cafea și alte infuzii stimulatoare. Desigur, este disponibil în suplimente într-o doză mult mai mare, și astfel stimulează organismul într-un mod mai vizibil. Acest lucru arată doar că nu trebuie să vă temeți de ingredientele care garantează efectul pre-antrenamentelor, iar cofeina este cel mai bun exemplu în acest sens.

Ce mai merită să știi despre ingredientele suplimentelor înainte de antrenament?

Deși cofeina este cel mai mult asociată cu efectele suplimentelor înainte de antrenament și este într-adevăr ingredientul lor popular, nu putem uita de creatină. Deși mulți oameni îl folosesc, există multe păreri pe acest subiect, una dintre ele este despre utilizarea creatinei sub formă de supliment pre-antrenament. Scopul său este de a hrăni corespunzător mușchii în timpul antrenamentului și de a asigura buna funcționare a acestora în timpul antrenamentului. Desigur, aceasta nu este singura substanță înainte de antrenament.

Suplimentele precum beta-alanina și citrulina au devenit recent la fel de populare. Sunt din ce în ce mai des folosite sub formă de mono-preparate și se găsesc în diverse tipuri de suplimente care conțin multe substanțe în compoziția lor. Pentru a spune simplu, ele sunt menite să provoace așa-numitul efect. pompa musculara. Datorită alimentării mai bune cu sânge a mușchilor, aceștia sunt „umflați”, adică mai eficienți, ceea ce ajută la antrenament, precum și la menținerea unei motivații ridicate datorită efectelor vizibile.

Despre autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *