Cum funcționează arzătoarele de grăsimi?

Arzătoarele de grăsimi sunt învăluite într-o anumită incertitudine, mai ales în rândul profanilor când vine vorba de suplimente alimentare și suplimente nutritive. Cu toate acestea, ele sunt destul de populare în industria fitnessului, așa că merită să înveți cum funcționează și dacă merită cu adevărat folosite.

Arzătoare de grăsimi – în ce constau?

Arzătoarele de grăsimi constau, de fapt, în principal din ingrediente naturale care pot fi găsite în multe produse alimentare. Cel mai adesea, puteți găsi substanțe precum ceai verde, guarana, piper, extracte de portocale amare, precum și cofeină. Toate acestea în combinație ar trebui să funcționeze pe principiile termogenezei. Prin creșterea temperaturii corpului uman, ele accelerează procesul de ardere a caloriilor inutile, adică a cantităților în exces de țesut adipos.

Suplimente înainte de antrenament pentru efecte sporite

Mai mult, datorita compozitiei lor, arzatoarele de grasimi sunt perfecte pentru consum inainte de antrenament. Acest lucru se datorează faptului că, printre altele, Cofeina are un efect stimulant asupra organismului, datorită căruia organismul are mai multă energie în timpul antrenamentului și nu se simte obosit. Toate acestea conduc la o situație în care organismul este capabil să suporte un antrenament mai intens decât în ​​condiții normale, și astfel sunt arse mai multe calorii. Deci denumirea acestui tip de suplimente – „arzătoare de grăsimi” – este cea mai exactă.

Cu toate acestea, merită să ne amintim să achiziționați toate tipurile de suplimente și suplimente nutritive numai din surse oficiale. În caz contrar, corpul dumneavoastră este expus la substanțe potențial dăunătoare. Acest lucru se datorează faptului că numai produsele vândute oficial sunt testate corespunzător și compoziția lor este confirmată în teste înainte de a fi lansate spre vânzare.

Arzătoarele de grăsimi sunt sigure pentru sănătate?

Arzătoarele de grăsimi, ca toate celelalte suplimente alimentare și nutrienți, sunt complet sigure pentru sănătate. Cu toate acestea, acestea ar trebui să fie luate în conformitate cu recomandările producătorului și în cazuri justificate, ceea ce este legat de, de exemplu, obiectivele de antrenament, dieta, unitățile de antrenament etc. Suplimentarea ar trebui să fie strict adaptată la dietă și antrenament.

Mai mult, arzatoarele de grasimi nu sunt recomandate persoanelor cu boli cardiovasculare, ceea ce se datoreaza specificului actiunii lor. Ca orice alt produs, arzatoarele de grasimi au si un anumit grup tinta si un grup de oameni care nu ar trebui sa le ia. Acest lucru subliniază doar faptul că înainte de a începe suplimentarea, merită întotdeauna să solicitați părerea unui medic sau dietetician pentru a nu vă afecta organismul prin luarea de nutrienți sau suplimente alimentare care sunt nepotrivite într-o anumită situație.

Despre autor